OrgPlan: Software for Orgcharts and Netcharts

DEMO   TEST   |   PRODUCTS   |   ORGPLAN


Organisationsdiagrammer for medarbejderen (Employee)

Organisationsdiagrammer bliver i stigende grad brugt til at præsentere organisationer. For at være produktiv er det vigtigt, at en medarbejder ved, hvordan man når ud til sine kollegaer. Det gælder i særdeleshed for nyansatte medarbejdere og for medarbejdere, der skal arbejde i et nyt team.

For medarbejderen: Kontakter Orgcharts og Teams Orgcharts.


Få flere oplysninger!

Organigrammer for de CHRO

Organisationsdiagrammer kan også gøres dynamiske, hvilket gør dem fremragende til personaleplanlægning. Dette kan gøres på to måder: tidsuafhængig på længere sigt og kalendermåned knyttet til budgettet, så der laves en huskeliste for HR.

For CHRO: successionsplanlægning og arbejdsstyrkeplanlægning.


Få flere oplysninger!

Organigrammer for de CFO

Dynamiske organisationsdiagrammer kan også forsynes med regnearksfunktionalitet, hvilket gør dem velegnede til budgettering. Finans kan bruge dem til budgettering af både personale- og enhedsomkostninger. Derudover er der Netchart specielt til visualisering af enheder (virksomheder).

For CFO: budgettering og enhedsdiagrammer


Få flere oplysninger!

Produkter

OrgPlan tilbyder to visualiseringssoftwareprodukter My-OrgChart og My-NetChart til henholdsvis (orgcharts) organisationsdiagrammer og (netcharts) enhedsoversigter. Organisationsdiagrammerne kan udvides med modellerings- og business intelligence-værktøjer. De kører i skyen og er tilgængelige som SaaS-løsninger. Vi understøtter også stadig OrgPlus.

Moderne, all-round organisationsplansoftware, velegnet til tegning, beregning, ekstrapolering og modellering. Organisationsdiagrammer bruges hovedsageligt i Human Capital Management-løsninger. Dette er modulerne:

Moderne, all-round netchart-software, velegnet til at tegne flere relationer. Netværksoversigter bruges hovedsageligt i Entity Management-løsninger. Dette er modulerne:

My-Orgchart Viewer

My-Orgchart Editor

My-Orgchart TimeSerie

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

Connectorer

Til personaleapplikationerne er der en Connector med ADP, Microsft, SAP, Sympa og Visma. En Connector kan i øvrigt også oprettes med ethvert andet HR/Lønsystem (omkostninger for konto OrgPlan).

Portaler

Kortfilerne (bygget med My-OrgChart og My-NetChart) placeres muligvis på nettet eller ikke. Hvis internettet er valgt, så er sikkerhed et problem. Sikkerhed er især nødvendig for diagrammer, der indeholder følsomme oplysninger. Næsten alle portalløsninger understøttes. Den mest almindelige:

Reflexo

ESS / MSS

Intranet

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

My-Netchart Editor