OrgPlan: Software for Orgcharts and Netcharts

DEMO   TEST   |   PRODUCTS   |   ORGPLAN


Organigrammen voor de werknemer

Organigrammen worden in toenemende mate ingezet om organisaties te presenteren. Om productief te zijn is het belangrijk dat een werknemer zijn of haar collega's weet te bereiken. Dat geldt in het bijzonder voor nieuw gerekruteerde werknemers en voor werknemers die in een nieuw teamverband gaan werken.

Voor de werknemer: Contacts Orgcharts en Teams Orgcharts.


Krijg meer informatie!

Organigrammen voor de CHRO

Organigrammen kunnen ook dynamisch worden gemaakt waardoor ze uitstekend ingezet kunnen worden voor personeelsplanning. Dat kan op twee manieren: tijdsonafhankelijk voor de lange termijn en kalendermaand gebonden in aansluiting op het budget zodat er een to-do list voor HR ontstaat.

Voor de CHRO: Succession Planning en Workforce Planning.


Krijg meer informatie!

Organigrammen voor de CFO

Dynamische organigrammen kunnen ook nog eens van spreadsheet functionaliteit voorzien worden waardoor ze voor Budgeting geschikt zijn. Finance kan ze zowel gebruiken voor het budgetteren van de personeels- als van de entity kosten. Daarnaast is er de Netchart speciaal voor het visualiseren van entities (bedrijven).

Voor de CFO: Budgeting en Entity Charts.


Krijg meer informatie!

Producten

OrgPlan biedt twee visualisatie software producten My-OrgChart en My-NetChart voor respectievelijk (orgcharts) organigrammen en (netcharts) entity-overzichten. De organigrammen zijn uitbreidbaar met modeling- en business intelligence tools. Ze draaien in de cloud en zijn als SaaS-oplossingen verkrijgbaar. Ook ondersteunen wij nog steeds OrgPlus.

Moderne, all-round orgchart software, geschikt om mee te tekenen, te rekenen, te extrapoleren en te modeleren. Organigrammen worden vooral gebruikt in Human Capital Management oplossingen. Dit zijn de modules:


Moderne, all-round netchart software, geschikt om meervoudige relaties mee te tekenen. Netwerkoverzichten worden vooral gebruikt in Entity Management oplossingen. Dit zijn de modules:

My-Orgchart Viewer

My-Orgchart Editor

My-Orgchart TimeSerie

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

Connectors

Voor de personeelstoepassingen is er een Connector met ADP, Microsft, SAP, Sympa en Visma. Overigens kan er met ieder ander HR/Payroll-systeem ook een Connector worden aangelegd (kosten voor rekening OrgPlan).

Portals

De bestanden met de charts (gebouwd met My-OrgChart en My-NetChart) kunnen al dan niet op het web geplaatst worden. Indien er voor het web gekozen wordt, dan is beveiliging een issue. Beveiliging is vooral noodzakelijk voor charts met gevoelige informatie. Vrijwel iedere Portal oplossing wordt ondersteund. De meest gangbare:

Reflexo

ESS / MSS

Intranet

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

My-Netchart Editor