OrgPlan: Software for Orgcharts and Netcharts

DEMO   TEST   |   PRODUCTS   |   ORGPLAN


Organisasjonsdiagrammer for den ansatte (Employee)

Organisasjonskart brukes i økende grad for å presentere organisasjoner. For å være produktiv er det viktig at en medarbeider vet hvordan han eller hun skal nå sine kolleger. Dette gjelder spesielt for nyansatte og ansatte som skal jobbe i et nytt team.

For den ansatte: Contacts Orgcharts og Teams Orgcharts.


Få mer informasjon!

Organisasjonsdiagrammer for den CHRO

Organisasjonskart kan også gjøres dynamiske, noe som gjør dem utmerket for personalplanlegging. Dette kan gjøres på to måter: tidsuavhengig på lang sikt og kalendermåned knyttet til budsjettet slik at det lages en huskeliste for HR.

For CHRO: etterfølgerplanlegging og arbeidsstyrkeplanlegging.


Få mer informasjon!

Organisasjonsdiagrammer for den CFO

Dynamiske organisasjonskart kan også leveres med regnearkfunksjonalitet, noe som gjør dem egnet for budsjettering. Finans kan bruke dem til å budsjettere både personal- og enhetskostnader. I tillegg er det Netchart spesielt for visualisering av enheter (selskaper).

For CFO: budsjettering og enhetsdiagrammer.


Få mer informasjon!

Produkter

OrgPlan tilbyr to visualiseringsprogramvareprodukter My-OrgChart og My-NetChart for henholdsvis (orgcharts) organisasjonskart og (netcharts) enhetsoversikter. Organisasjonskartene kan utvides med modellerings- og business intelligence-verktøy. De kjører i skyen og er tilgjengelige som SaaS-løsninger. Vi støtter også fortsatt OrgPlus.

Moderne, allsidig organisasjonskartprogramvare, egnet for tegning, beregning, ekstrapolering og modellering. Organisasjonskart brukes hovedsakelig i Human Capital Management-løsninger. Dette er modulene:

Moderne, allsidig netchart-programvare, egnet for å tegne flere relasjoner. Nettverksoversikter brukes hovedsakelig i Entity Management-løsninger. Dette er modulene:

My-Orgchart Viewer

My-Orgchart Editor

My-Orgchart TimeSerie

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

Koblinger

For personalapplikasjonene er det en Connector med ADP, Microsft, SAP, Sympa og Visma. En Connector kan forøvrig også opprettes med et hvilket som helst annet HR/Lønnsystem (koster for konto OrgPlan).

Portaler

Kartfilene (bygget med My-OrgChart og My-NetChart) kan eller kan ikke plasseres på nettet. Hvis nettet er valgt, er sikkerhet et problem. Sikkerhet er spesielt nødvendig for diagrammer som inneholder sensitiv informasjon. Nesten alle portalløsninger støttes. Den vanligste:

Reflexo

ESS / MSS

Intranet

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

My-Netchart Editor