OrgPlan: Software for Orgcharts and Netcharts

DEMO   TEST   |   PRODUCTS   |   ORGPLAN


Organisationsdiagram för den anställde (Employee)

Organisationsscheman används allt oftare för att presentera organisationer. För att vara produktiv är det viktigt att en medarbetare vet hur man når sina kollegor. Det gäller i synnerhet nyrekryterade medarbetare och medarbetare som ska jobba i ett nytt team.

För den anställde: Contacts Orgcharts och Teams Orgcharts.


Skaffa mer information!

Organisationsdiagram för den CHRO

Organisationsscheman kan också göras dynamiska, vilket gör dem utmärkta för personalplanering. Detta kan göras på två sätt: tidsoberoende på lång sikt och kalendermånad kopplat till budget så att en att-göra-lista för HR skapas.

För CHRO: successionsplanering och arbetskraftsplanering.


Skaffa mer information!

Organisationsdiagram för den CFO

Dynamiska organisationsdiagram kan också förses med kalkylbladsfunktioner, vilket gör dem lämpliga för budgetering. Finans kan använda dem för att budgetera både personal- och enhetskostnader. Dessutom finns det Netchart speciellt för att visualisera entiteter (företag).

För CFO: budgetering och enhetsdiagram


Skaffa mer information!

Produkter

OrgPlan erbjuder två visualiseringsprogramprodukter My-OrgChart och My-NetChart för (orgcharts) organisationsdiagram respektive (netcharts) entitetsöversikter. Organisationsscheman kan utökas med modellerings- och business intelligence-verktyg. De körs i molnet och finns som SaaS-lösningar. Vi stöder också fortfarande OrgPlus.

Modern, allsidig organisationsdiagrammjukvara, lämplig för ritning, beräkning, extrapolering och modellering. Organisationsdiagram används främst i Human Capital Management-lösningar. Dessa är modulerna:

Modern, allsidig netchart-mjukvara, lämplig för att rita flera relationer. Nätverksöversikter används främst i Entity Management-lösningar. Dessa är modulerna:

My-Orgchart Viewer

My-Orgchart Editor

My-Orgchart TimeSerie

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

Connectorer

För personalapplikationerna finns en Connector med ADP, Microsft, SAP, Sympa och Visma. För övrigt kan en Connector även skapas med vilket annat HR/Lönesystem som helst (kostnader för konto OrgPlan).

Portaler

Kartfilerna (byggda med My-OrgChart och My-NetChart) kan placeras på webben eller inte. Om webben väljs är säkerheten ett problem. Säkerhet är särskilt nödvändigt för diagram som innehåller känslig information. Nästan alla portallösningar stöds. Den vanligaste:

Reflexo

ESS / MSS

Intranet

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

My-Netchart Editor