OrgPlan: Software for Orgcharts and Netcharts

DEMO   TEST   |   PRODUCTS   |   ORGPLAN

Työntekijän organisaatiokaaviot (Employee)

Organisaatiokaavioita käytetään yhä enemmän organisaatioiden esittämiseen. Tuottavuuden kannalta on tärkeää, että työntekijä osaa tavoittaa kollegansa. Tämä koskee erityisesti uusia työntekijöitä ja työntekijöitä, jotka ovat siirtymässä uuteen tiimiin.

Työntekijälle: Yhteystiedot Orgcharts ja Teams Orgcharts.


Hanki lisätietoja!

CHRO:n organisaatiokaaviot

Organisaatiokaavioista voidaan myös tehdä dynaamisia, mikä tekee niistä erinomaiset henkilöstösuunnitteluun. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla: pitkällä aikavälillä ajasta riippumattomana ja budjettiin sidottuina kalenterikuukausina, jolloin HR:lle luodaan tehtävälista.

CHRO:lle: seuraajasuunnittelusta ja työvoimasuunnittelusta.


Hanki lisätietoja!

CFO:n organisaatiokaaviot

Dynaamiset organisaatiokaaviot voidaan varustaa myös taulukkolaskentatoiminnolla, mikä tekee niistä sopivia budjetointiin. Rahoitus voi käyttää niitä sekä henkilöstö- että kokonaiskustannusten budjetointiin. Lisäksi on Netchart erityisesti kokonaisuuksien (yritysten) visualisointiin.

CFO:lle: budjetoinnista ja kokonaisuuskaavioista.


Hanki lisätietoja!

Tuotteet

OrgPlan tarjoaa kaksi visualisointiohjelmistotuotetta My-OrgChart ja My-NetChart (organisaatiokaavioita) ja (verkkokaavioita) kokonaisuuskatsauksia varten. Organisaatiokaavioita voidaan laajentaa mallinnus- ja business intelligence -työkaluilla. Ne toimivat pilvessä ja ovat saatavilla SaaS-ratkaisuina. Tuemme edelleen myös OrgPlus.

Moderni, monipuolinen organisaatiokaavioohjelmisto, joka soveltuu piirtämiseen, laskemiseen, ekstrapolointiin ja mallintamiseen. Organisaatiokaavioita käytetään pääasiassa henkilöstöjohtamisen ratkaisuissa. Nämä ovat moduulit:

Moderni, monipuolinen netchart-ohjelmisto, joka soveltuu useiden suhteiden piirtämiseen. Verkkokatsauksia käytetään pääasiassa kokonaisuudenhallintaratkaisuissa. Nämä ovat moduulit:

My-Orgchart Viewer

My-Orgchart Editor

My-Orgchart TimeSerie

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

Liittimet

Henkilöstösovelluksia varten on liitin, jossa on ADP, Microsft, SAP, Sympa ja Visma. Muuten, liitin voidaan luoda myös minkä tahansa muun HR/Payroll-järjestelmän kanssa (OrgPlan-tilin kustannukset).

Portaalit

Kaaviotiedostot (rakennettu My-OrgChartilla ja My-NetChartilla) voidaan sijoittaa verkkoon tai ei. Jos verkko valitaan, turvallisuus on ongelma. Turvallisuus on erityisen välttämätöntä arkaluonteista tietoa sisältäville kaavioille. Lähes kaikki portaaliratkaisut ovat tuettuja. Yleisin:

Reflexo

ESS / MSS

Intranet

My-Netchart Viewer

My-Netchart Editor

My-Netchart Editor